Synergia Facebook
SYNERGIA   I   MOVE FORWARD TOGETHER

 
Loading...

CES Nedir ve Nasıl Katılabilirim?

Mustafa GENÇTÜRK

Mustafa GENÇTÜRK
2023-08-08 17:02:51  1303

CES (Consumer Electronics Show), 1967 yılından bugüne her yıl Las Vegas'ta düzenlenen bir tüketici elektroniği fuarıdır ve en son teknolojik yenilikleri, trendleri ve gelecek vaat eden ürünleri sergiler.

CES, dünya genelindeki teknoloji şirketlerini, girişimcileri, yenilikçi start-up'ları ve tüketicileri bir araya getirerek, her yıl heyecan verici bir atmosfer sunar. Bu etkinlik, elektronik, bilgisayar, otomotiv, yapay zeka, giyilebilir teknolojiler, ev otomasyonu, sanal gerçeklik, robotik ve daha pek çok sektörden önde gelen şirketlerin katılımıyla gerçekleşmektedir.

Sayılarla CES

Her yıl ABD’nin Las Vegas kentinde gerçekleştirilen CES dünyanın etki ve katılım bakımından en büyük teknoloji etkinliğidir. 

  • Etkinliğe her yıl yaklaşık 120.000 kişi katılmaktadır
  • 151 farklı ülkeden katılım gerçekleşmektedir
  • Katılımcıların %60’tan fazlası alım yapmak niyetiyle katılmaktadır.
  • Katılımcıların %58’i şirketlerin üst düzey yöneticisi (senior level) pozisyoundadır.
  • 3500 standlı firma katılımı
  • 1050 start-up 
  • 250 konferans
  • 950 konferans konuşmacısı 

Ile her saniyesi dolu bir etkinliktir. 

CES'in sunduğu birçok avantaj bulunmaktadır. Öncelikle CES, teknoloji dünyasının en yeni ve en heyecan verici ürünlerini henüz piyasaya sunulmadan ve satışa çıkmadan görme imkanı sunar. Yeni nesil televizyonlar, akıllı telefonlar, otonom araçlar, akıllı ev sistemleri ve daha fazlası, CES'te sergilenen ürünler arasındadır. Etkinlikte dünyamızı nasıl bir gelecek beklediğini görme imkanı elde etmenin yanı sıra, Las Vegas’ın büyülü dünyası içinde dünyanın dört bir yanından gelmiş girişimciler, yatırımcılar, hizmet sağlayıcılar, markalarla tanışma ve işinize yeni ufuklar katma imkanı bulacaksınız. Ayrıca, CES, yeni iş bağlantıları kurmak, sektör profesyonelleriyle ağ oluşturmak ve ilham verici konuşmalara katılmak için mükemmel bir platform sunuyor.

Synergia, 2017 yılından günümüze kadar her yıl Ocak ayında CES'e Türk girişimcilerini  götürerek girişimcilerin ürünlerini uluslararsılaşmasına destek olmaktadır.  CES'e katılarak, Synergia tecrübesiyle, teknoloji dünyasındaki trendleri yakından takip edebilir ve iş birlikleri için değerli fırsatlar yaratabilirsiniz.

CES ayrıca, teknolojinin gelecekteki yönünü tahmin etmek ve trendleri keşfetmek için de bir pusula görevi görür. Yapay zeka, nesnelerin interneti, arttırılmış gerçeklik gibi teknolojiler CES'te sıkça karşılaşılan konular arasındadır. Bu etkinlik, sektör liderlerinin yeni ürünlerini ve yenilikçi çözümlerini sergilediği bir vitrin niteliği taşır.

CES'in sunduğu deneyim, yalnızca teknoloji uzmanlarına değil, aynı zamanda tüketici olan herkese de hitap eder. Katılımcılar, son teknoloji ürünlerini deneyimleyebilir, yeni trendleri keşfedebilir ve geleceğin nasıl şekilleneceğini gözlemleyebilir. CES, teknoloji tutkunları için bir gerçek bir cazibe merkezi niteliğindedir.

Sonuç olarak, bir girişimci olarak CES’e katılmak artık çok kolay. Önceleri Bakanlığın fuar destekleri arasında bulunmayan Ces, Synergia’nın çabaları ve TOGG gibi markalarımızın da aktif bir şekilde katılımıyla Ticaret Bakanlığı Fuar destek listesine de alınmıştır. Sizler de  Synergia ile inovasyon odaklı firmaların da katılımıyla teknoloji dünyasının nabzını tutmak için CES’e kolayca ve ekonomik şekilde katılabilirsiniz. Synergia’nın CES için kurmuş olduğu özel web sitesinden başvurunuzu gerçekleştirebilir ve bu heyecan verici yolculuğa bizimle çıkabilirsiniz. 

Synergia